2021

 

Finnconts produktsortiment udvides med nyt miljøvenligt affaldssystem

 

Som ansvarlig ekspert i cirkulær økonomi, deltager Finncont i at nå genanvendelsesmålene i den fornyende affaldslov, og lancerer et nyt produkt, Blok2 deep container.

Produktinnovationen er udviklet af Finncontin Design Studio og er helt Finsk.

Dette er et moderne underjordisk betonindrammet affaldssystem. I modsætning til andre affaldssystemer på markedet kan et modul i Blok2-tanken opdeles i op til seks forskellige fraktioner, hvilket gør det muligt at indsamle flere typer affald og på samme tid optage meget lidt plads.

"De genanvendelsesmål, som reformen af affaldsloven medfører, er inspirerende, og vi bør alle stræbe efter, at de sikrer en bedre livskvalitet for fremtidige generationer," siger Jyri Partanen, administrerende direktør for Finncont Group Oy.

"Blok2 er et eksempel på, at Finncontins hjerte handler om at fremme den cirkulære økonomi og sikre en renere fremtid for vores børn," understreger 
Partanen.

 

 

 


 

 

 

2020

Hospice Djursland får leveret stk. fuldt nedgravede affaldsløsninger​​​​

 

Niels Ole Birk fik i 2020 installeret 3 stk. 5000 L. helt nedgravede affaldsløsninger med corten stål indkasthus fra Be-low A/S.

 

Ifølge Niels Ole var Be-low A/S behjælpelig fra start til slut, med dimensionering samt kontakt til forsyning/kommunen.

 

Der var flere årsager til valget af nedgravede affaldsløsninger, som eksempelvis er væsentligt mere brandsikre, fremtidssikret pga. muligheden for senere opdeling af ét rums containerne.

Niels Ole lagde meget vægt på arbejdsmiljøet, hvor både han og personalet ikke havde noget at udsætte på sliskeløsningen. Den er nem at åbne, og har en behagelig indkasthøjde, når de kommer med større poser. Når det nu er et Hospice, er det personalet, der samler affaldet sammen i større poser, og skal ud med affaldet. Tidligere havde de 4 hjulet containere, hvor indkasthøjde var rimelig høj, samt håndtering af låget kunne for nogle give udfordringer.

 

Niels Ole er glad for løsningen, samt samarbejdet med Karsten Larsen fra Be-low A/S

 

 

 

 


 

 

Be-low deltager på Have og Landskabsmesse i Slagelse.

Når Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche d. 28-30. august slår dørene op i Slagelse, står vi selvfølgelig klar.
 

Vi glæder os til at se jer på stand E005 i skoven, og ser frem til et par gode dage, hvor vi kan mødes i uformelle omgivelser og præsentere vores grønne, miljøvenlige og diskrete affaldsløsninger.

 

Mød os på messen.
Link for gratis tilmelding: https://www.haveoglandskab.dk/book-billet/


Billeder fra Be-lows deltagelse i Have og Landskabsmessen i 2017