– miljørigtig affaldshåndtering

Affaldshåndteringsløsninger til ethvert behov

Salg og kundeservice

Salg og kundeservice hos Be-low A/S varetages af fagfolk med brancheerfaring. Vi rådgiver og vejleder i spørgsmål omkring affaldshåndtering i almindelighed – men skræddersyr også gerne tilpassede løsninger, hvor der tages afsæt i individuelle udfordringer eller specielle behov.

Vores kundegrupper

Vi leverer og servicerer landsdækkende og vi henvender os primært til 3 kundegrupper:

Færdige løsninger

Offentlige og private kunder samt boligselskaber, som ønsker færdige løsninger indenfor miljørigtig affaldshåndtering.

Arkitekttegnet løsning

Offentlige og private kunder samt boligselskaber, som ønsker arkitekttegnede eller helt individuelle løsninger indenfor miljørigtig affaldshåndtering.

Engros salg

Kontakt vores konsulenter eller kundeservice og aftal et uforpligtende og gratis besøg hos jer, hvor vi informerer om priser, muligheder – og naturligvis fordele!

Klar til brug

Færdige løsninger

Be-low A/S er rådgiver og sparringspartner helt fra start, når de første idéer og streger kommer på bordet. Vi giver vejledning og guider gennem de mange muligheder – og vi er skarpe omkring aftaler og økonomi.

Vores salgs- og serviceteam består af specialister, der har stor erfaring med affaldshåndtering og de udfordringer, som fx ejendomsfunktionærer, chauffører og slutbrugere møder i hverdagen.

Vi leverer, monterer og færdiggør efter ønske med belægning til både mindre, større og helt store opgaver. Altså færdige løsninger klar til brug! Kontakt os derfor gerne tidligt i processen – du kan altid aftale et gratis og uforpligtende møde.

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om de fordele, vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os.

Individuelt design til by og landskab

Arkitekttegnet løsning

Be-low A/S har i nært samarbejde med arkitektvirksomheden Møller og Grønborg A/S udviklet en række æstetiske og kundetilpassede indkastsøjler til vores delvist – og fuldt nedgravede affaldssystemer.

Møller & Grønborg A/S er et anerkendt dansk arkitekt- og planlægningsfirma med mangeårig erfaring indenfor landskabs-, byplan- og designprojekter i såvel Danmark som internationalt.

Med udviklingsarbejdet har det været målet, at optimere driftsikker, funktionel affaldshåndtering med nye stilrene designs. Altså en 100% individuel løsning, som kan indplaceres harmonisk i en såvel bymæssig som landskabelig sammenhæng.

Be-low A/S leverer arkitekttegnede affaldssystemer og fx landskabsskitser, belægningsforslag m.m. direkte til offentlige og private kunder samt boligselskaber med specielle ønsker og krav.

Arkitekttegnet løsning til Vejle
Arkitekttegnet løsning til Rubjergknude
Engros salg

Hurtig levering

Engros salg

Be-low A/S er en driftssikker leverandør til entreprenører, som ønsker kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi leverer fra eget lager og produktion hvilket sikrer korte leveringstider over hele landet

Be-low A/S er loyal samarbejdspartner, og vi kan indgå i enhver forretningsaftale, hvor det er hensigtsmæssigt eller nødvendigt for at opnå et godt resultat.